Lost Something?
Search through all posts/pages
on this site.
Love Passion Experience

KOSTKA NAIL SYSTEM

“Kostka Nail System” novi je premijum brend na svjetskom tržištu specijalno kreiran kako bi se unaprijedio, usavršio i ubrzao rad nail dizajnera. Premijum proizvodi Kostka Nail System pripremljeni su prema najnovjim standardima nail designa i nail arta. Vrhunski materijali koji se koriste u Kostka Nail System omogućuju lagan i učinkovit rad nail profesonalaca.
Svi naši proizvodi izuzetne su kvalitete te su proizvedeni uz najviše zdravstvene standarde.

Zašto odabrati naše proizvode:

U pripremi i proizvodnji naših proizvoda vodimo se najvšim standardima kvalitete i zdravstvene ispravnosti. Kostka Nail System proizvodi proizvedeni su u Europskoj uniji i zadovoljavaju sve zahtjeve propisane za ovu vrstu proizvoda:
-Cosmetic Regulation 1223/2009
-Cosmetic GMP DIN ISO 22716 certified
-MSDS sheets
-INCI listings
-PIF File
-Complete Vegan

Kostka Nail system logo

Bojana Kostka

Nail dizajnerica, internacionalna master edukatorica, stilist, sudac, organizatorica međunarodnog natjecanja u Nail dizajnu i mentor od 1999 godine.

Bojana Kostka autorica je 11 nail formi: TRIANGLE, EDGEIT, STILETTO EDGE, RAZOR, LILITH, DAGGER, DRAGON, KRAKEN, ELATUS, ABADDON i NERGAL.
Također, ona je pobjednik mnogobrojnih svjetskih natjecanja u Nail dizajnu.
Bojana Kostka  unijela je u liniju proizvoda “Kostka Nail System” svoju ljubav, strast i dugogodišnje iskustvo kako bi proizvela premijum vegansku liniju proizvoda za Nail dizajn.
Dio od prodaje proizvoda Bojana će neprekidno uplaćivati najvećoj svjetskoj organizaciji za prava životinja PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

Scroll
hrHR
en_USEN hrHR